
آیا به احساس درد عضلانی برای همیشه نیاز داریم؟
جواب این پرسش خیر است.
در حقیقت احساس درد عضلات تا ۴۸ ساعت بعد از شروع برنامه تمرینی آن هم برای اولینبار یک الزام محسوب میشود و پس از آن و در مواقع اتمام آن فاز تمرینی و رسیدن به امواج آمادگی دیگر لزومی به احساس درد عضلانی نمیباشد.
اما وقتی هدف افزایش حجم عضلانی است این موضوع صحت پیدا میکند و پاسخ به پرسش اول بله است.
یعنی پس از اتمام دو جلسه از آن برنامه تمرینی برای هر بخش از بدن، فرد میبایست تا حدودی درد عضلانی احساس شود و در ۴ جلسه بعدی روند تطبیق بدن با آن برنامه تمرینی صورت بگیرد و پس از اتمام ۶ جلسه فرد احساس درد عضلانی جدید باشد
به یاد داشته باشید نباید تغییر قابل توجهی در برنامه تمرینی ایجاد کنید برای مثال برای ۶ جلسه حرکت اسکوات با هالتر از پشت و فاصله پاها به اندازه عرض شانه را اجرا کنید سپس بهجای آن در ۶ جلسه بعدی حرکت اسکوات از جلو با هالتر پاشنه پا بالا را انجام دهید و مطمئن باشید با همین تغییر در نحوه اجرای حرکت به اندازه کافی احساس سوزش عضلانی در حین تمرین و احساس درد عضلانی مفید از تمرین را تجربه خواهید کرد .
تمرینزدگی مفید را تجربه کنید هایپرتروفی عضلانی یک نوع تطبیق یافتن با استرسهای بیولوژیکی است. اگر چیزی باعث کشته شدنتان نگردد، پس هرچه بر استرس آن بیفزائید به همان نسبت بیشتر با آن انطباق پیدا خواهید کرد.
اگر در باشگاه پیشرفت نمیکنید پس بهصورت هدفمند برای مدت ۲ هفته هرچه در توان دارید را در باشگاه خرج کنید و تا سرحد غش کردن و تمرینزدگی در باشگاه تمرین کنید. سپس ۵ روز کامل استراحت کنید و در این مدت از تغذیه و خواب کافی بهرهمند شوید. پس از اتمام این دوره وقتی به باشگاه برمیگردید بدون شک به ثبت رکوردهای شخصی جدیدی نائل خواهید شد.
امتیاز : |
00 |
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|