تغذیه سالم، قطعه گمشده جورچین سلامت

کچونامه
تفریح سنتر
پژوهشهای ایرانی
اطلاع رسانی و آموزش دو میدانی
دانلود نرم افزار های جدید اندروید
پايگاه خبري تحليلي 598
ورزش98 - مجله پزشكي ورزشي خبري
سپاهان سنگ
رجا نیوز
اکشن شاپ
هیئت تکواندو استان اصفهان
سایت رسمی باشگاه ایران زمین - استاد مردانی
بقیه الله
هنرهای رزمی
رزمنده
عطاری ابا
احیای طب جامع ایرانیان
فدراسیون تکواندو ایران
رزمجو - کلیپ رزمی
احیا گران
خرقه پشینه
جهان بسكتبال
رزمی
سایت جدید فدراسیون تکواندو
افزایش قد
وبلاگ طب اسلامی
پومسه و هان مادانگ استان خوزستان
تکواندو اصفهان
ورزش های زورخانه ای
فدراسیون جهانی تکواندو
پنل اس ام اس
مجله طب اسلامی
دانلود سریال قورباغه
ارسال لینک
وب سایت جهانی ها
سپاهان سنگ
تبادل لینک رایگان
دایرکتوری تبادل لینک
تفریحی
فهرست سایت های رزمی
نعل آهنی و یون آهن
تحول در علم برای چیست
کاربردی ترین و بهترین فنون دفاع شخصی و مبارزه -جیت کان دو
آموزش نانچاکو سبک کامل کونگ فوی چینی
آموزش دفاع شخصی و مبارزه تای چی
آموزش کامل -فرم 1 تا 17
آموزش حرکات افزایش قد
تمرینات پایه ووشو به سبک معبد شائولین
آموزش نانچاکو سبک چینی -زیباترین حرکات نانچاکو
آموزش حرکات سخت ووشو
آموزش فرم میمون مست ووشو
پک آموزش بدنسازی
آموزش جامع سلاح چوب(چوب بلند و چوب کوتاه)
پکیج آموزش کامل پارکور
مجموعه آموزش تکواندو استاد کانگ
آرشیو لینک ها

قطعه گمشده جورچین سلامت،تغذیه سالم
به مناسبت روز جهاني غذا که 16 اکتبر هر سال همزمان با سالروز تأسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در کلیه کشورهای عضو این سازمان برگزار می شود، مقاله ذیل از دکتر حسین روازاده تقدیم می گردد:
غذای سالم رکن اساسی سلامت بشر است. مقوله مهمی که به دنبال صنعتی شدن جوامع و به دنبال آن صنعتی شدن تولید محصولات کشاورزی و دامپروری در یک قرن اخیر به شدت دستخوش تغییرات نامطلوبی شده است، استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در جهت تولید بیشتر و سریعتر محصولات گیاهی و بکار گرفتن انواع هورمونها و آنتی بیوتیکها در تولیدات دامی، افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی ها در تمام محصولات بسته بندی شده، استفاده از مواد ناسالم در صنایع بسته بندی مواد غذایی، فرایندهای نامطلوبی است که سلامت انسان کنونی را به شدت تهدید می کند.
ارتباط معنی دار موارد یاد شده با انواع بیماری های مزمن و صعب العلاج از جمله سرطانها و اختلالات متابولیسمی و اختلالات جنسی و ناباروری در پژوهشهای بزرگ و متعددی در سراسر دنیا به اثبات رسیده است از این منظر داشتن تغذیه کاملاً سالم از نظر میکروبی و شیمیایی شاهراه اصلی بازگرداندن سلامت به جوامع بشری و محیط زیست است.
در واقع بشر امروز که از چاله آلودگیهای میکروبی به چاه آلودگیهای شیمیایی افتاده است که این بار انسان با اپیدمی و پاندمی آبله، طاعون و ... به یکباره از بین نمی رود بلکه در سنین بسیار پایین دچار بیماری های مزمن می شود که کیفیت سلامت جسمی و روانی انسان را پایین آورده و انسان را در واقع دچار مرگ تدریجی کسالت آوری می کند. آب سالم بدون آلودگیهای شیمیایی و مواد ضدعفونی کننده از جمله کلر،سولفات آلومینیوم، نیترات و ... ، نمک کامل بدون اینکه ریز مغذیهای آن تجزیه شود (و فقط سمی به نام NaCl از آن باقی می ماند) و روغن سالم و پاک (روغن زیتون، روغن ارده کنجد و روغن حیوانی) که در پیشه درخشان تغذیه ایرانی امتحان خود را در سلامت بخشی به بدن انسان در طی سالهای متمادی به خوبی پس داده است، سه رکن اصلی غذای سالم است که در پزشکی ایرانی به مثلث الکیان شهرت دارد.
پرهیز کامل از غذاهای صنعتی و فرآوری شده و روی آوردن به غذاهای طبیعی راهکار درمانی بسیار موفق در درمان بسیاری از بیماری های جسمی و روحی می باشد. مواد افزودنی و نگهدارنده ها را با این عبارت قید می کنند:
"در مقادیر مجاز". به یاد داشته باشید وقتی این مقادیر مجاز از صبح تا شب به همراه انواع مواد کارخانه ای وارد بدن می شود در طی روز دوز تجمعی آن قطعاً به مقدار غیر مجاز و بیماری زا می رسد. استفاده از آب و مواد غذایی که بدون هیچ گونه مواد سمی، کودهای شیمیایی، افزودنیها و نگهدارنده ها به دست آمده است کلید طلاییگنجینه سلامت جسمی و نشاط روحی انسان است، اما یک نکته باریک تر از مو اینجاست! غذای ارگانیک یا طبیعی؟ غذای ارگانیک در واقع همان غذای سالم و طبیعی نیست. در تهیه مواد ارگانیک تا حد امکان از روش های شیمیایی و هورمونی معمول در تولید صنعتی استفاده نمی شود و به جای آن از روش ها و موادی که ظاهراً منشاء طبیعی دارند استفاده می شود ولی در پروسه فراوری این مواد نیز دستکاری های آزمایشگاهی صورت می پذیرد که کاملاً مزه و خواص ماده غذایی را کم و غیر طبیعی می کند و چون به تازگی مطالعات روی آن شروع شده است آثار نا مطلوب آن اثبات نشده است، در حالی که غذای طبیعی ، غذایی است که در فرایند تولید آن هیچ گونه مداخله غیر طبیعی و شیمیایی صورت نگیرد.
تولید این محصولات اگر چه طولانی تر و پر هزینه تر به نظر می رسد ولی در برایند کلی که سلامت جامعه را تامین می کند باعث صرفه جویی های کلان در حوزه سلامت خواهد شد.
روش پخت و پز غذا نیز از ارکان مهم تغذیه سالم است. پرهیز از زودپز کردن، سرخ کردن در روغن های صنعتی ، ماکروویو ضروری است و استفاده از روش های پخت آرام و به اصطلاح آشپزی ایرانی «بار گذاشتن» بهترین روش در حفظ سلامت غذا می باشد.
مضرات ظروف تفلونی، پلاستیکی و آلومینیومی امروزه به روشنی به اثبات رسیده است. پخت و پز در ظروف برنجی، مسی، سنگی و چدنی نه تنها هیچ ترکیب و یون مضری وارد غذا نمی کند، بلکه ریز مغذی هایی مثل آهن، مس، روی را به ارزش غذایی آن می افزاید و ما را از مکمل های غذایی مولکولی غذایی بی نیاز می کند.
منابع:
- Anticancer: a new way of life, servan- Schreiber, david- living downstream,Sandra,steingraber
- www.foodnews.org
- www.lanutrition.fr
برگرفته از سایت سینای سلامت
نویسنده: علیرضا عبادی نظرات()
موضوع: مقالات,طب ایرانی - اسلامی,
برچسب ها : روز جهاني غذا,تغذیه سالم,دکتر حسین روازاده,غذای سالم,
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو -فرم 1 تا 17
همراه با اجرای پومسه قهرمانان برتر ایرانی و کره ای در مسابقات مختلف جهانی
آموزش كامل همراه با تلفظ اصطلاحات
فرم يك تا هفده
همراه با گارانتی تعویض محصول
ادامه توضیحات و لینک های خرید کلیک کنید
















-
تغییر نام خلیج همیشه فارس -عکس در گوگل
-
مراسم تجلیل ازقهرمانان ورزش استان اصفهان روز 25 اسفندماه برگزار ميشود
-
همه چیز در مورد جام جهانی 2014
-
گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتبال نوجوانان در امارات
-
اقدام جالب خلعتبری در لیگ مجعول
-
آبريزش چشم ها و درمان آن
-
کانال تلگرام فروشگاه تخصصی ورزش و سلامت - اکشن شاپ
-
20ماده غذایی مفید برای قلب !!! - بخش اول
-
چرا عرق میکنیم ؟
-
حرکات ورزشی برای رفع خستگی