آشنایی با طبع مواد غذایی

کچونامه
تفریح سنتر
پژوهشهای ایرانی
اطلاع رسانی و آموزش دو میدانی
دانلود نرم افزار های جدید اندروید
پايگاه خبري تحليلي 598
ورزش98 - مجله پزشكي ورزشي خبري
سپاهان سنگ
رجا نیوز
اکشن شاپ
هیئت تکواندو استان اصفهان
سایت رسمی باشگاه ایران زمین - استاد مردانی
بقیه الله
هنرهای رزمی
رزمنده
عطاری ابا
احیای طب جامع ایرانیان
فدراسیون تکواندو ایران
رزمجو - کلیپ رزمی
احیا گران
خرقه پشینه
جهان بسكتبال
رزمی
سایت جدید فدراسیون تکواندو
افزایش قد
وبلاگ طب اسلامی
پومسه و هان مادانگ استان خوزستان
تکواندو اصفهان
ورزش های زورخانه ای
فدراسیون جهانی تکواندو
پنل اس ام اس
مجله طب اسلامی
دانلود سریال قورباغه
ارسال لینک
وب سایت جهانی ها
سپاهان سنگ
تبادل لینک رایگان
دایرکتوری تبادل لینک
تفریحی
فهرست سایت های رزمی
نعل آهنی و یون آهن
تحول در علم برای چیست
کاربردی ترین و بهترین فنون دفاع شخصی و مبارزه -جیت کان دو
آموزش نانچاکو سبک کامل کونگ فوی چینی
آموزش دفاع شخصی و مبارزه تای چی
آموزش کامل -فرم 1 تا 17
آموزش حرکات افزایش قد
تمرینات پایه ووشو به سبک معبد شائولین
آموزش نانچاکو سبک چینی -زیباترین حرکات نانچاکو
آموزش حرکات سخت ووشو
آموزش فرم میمون مست ووشو
پک آموزش بدنسازی
آموزش جامع سلاح چوب(چوب بلند و چوب کوتاه)
پکیج آموزش کامل پارکور
مجموعه آموزش تکواندو استاد کانگ
آرشیو لینک ها

آشنایی با طبع مواد غذایی
✅مواد غذایی گرم و تر (دم) - بهاری:
✔لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند
✔صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک
✔ميوه ها: انجير تازه و خشک، انگور، خرما، سيب شیرین، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، بالنگو، اقسام توت و کشمش
✔ریشه ها: انوع ترب، زردک، سیب زمینی ترش، شلغم و هویج
✔سبزی ها: شبدر، تربچه و ترب
✔حبوبات: گندم و اقسام لوبیا
✔گوشتها: جگر سیاه و سفید، پاچه، گوشت گوسفند (بره)، بوقلمون، مرغ محلی، میگو، زبان و چشم
✔مغزهای گیاهی: بادام درختی شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه و کنجد
✔متفرقه: شیره انگور، روغن کنجد، روغن گاو، دنبه، روغن بادام تلخ، ارده، سمنو و خاکشیر
✅مواد غذایی گرم و خشک (صفرا) - تابستانی:
✔لبنیات : پنیر کهنه
✔صیفی جات: بادنجان و فلفل سبز
✔ميوه ها: انبه، به، زیتون و نارگیل
✔ریشه ها: چغندر، پیاز، سیر، کلم قمری و موسیر
✔سبزی ها: برگ چغندر ، پونه، نعناع، پیازچه، ترخون، مرزه، تره تیزک (شاهی)، جعفری، رازیانه، ریحان، شاهتره، شنبلیله، شوید، کرفس، اقسام کلم بستانی، گزنه، مارچوبه، تره و تره فرنگی
✔حبوبات: جوی دوسر (چاودار)، لپه، نخود و برنج کته ای
✔گوشتها: آهو، اردک، گاو (هرچه سن گاو بالاتر باشد، سردی آن بیشتر می شود و در گروه سرد و خشک جای می گیرد)، بلدرچین، گنجشک، شتر مرغ، شتر، کبوتر، خروس، کباب و دل
✔مغزهای گیاهی: بادام هندی، بادام درختی تلخ، بادام کوهی، پسته کوهی، پسته، تخم آفتابگردان، چلغوز، فندق و گردو
✔ادویه ها: آویشن، اسپند، چای سبز و سیاه، خردل، دارچین، انیسون، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره، سیاهدانه، فلفل، کاکائو، گلپر، وانیل، هل و نمک
✔متفرقه: روغن زیتون، شیره خرما، عسل، شکر سرخ یا سفید و عرق بهار نارنج
✅مواد غذایی سرد و خشک (سودا) - پاییزی:
✔لبنیات : کشک و قراقروط
✔ميوه ها: شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش
✔سبزی ها: ترشک، ریواس و گشنیز
حبوبات: ارزن، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش
✔گوشتها: بز، قلوه، سیرابی و شیردان
مغزهای گیاهی: بلوط خوراکی و شاهدانه
✔ادویه ها: سماق، نشاسته و قهوه
✔متفرقه: شکر فراورده شده صنعتی، سرکه و آبغوره
✅مواد غذایی سرد و تر (بلغم) - زمستانی:
✔لبنیات : پنیر تازه، خامه، دوغ، ماست، سرشیر و شیر پاستوریزه
✔صیفی جات: خیار، اقسام کدو، گوجه فرنگی، هندوانه و کدو حلوائی
✔ميوه ها: آناناس، توت فرنگی، آلو، آلوچه، انار شیرین، پرتقال، زردآلو، شفتالو، شلیل، کیوی، لیمو شیرین، نارنگی، هلو، آب فشرده انار
✔ریشه ها: سیب زمینی
✔سبزی ها: اسفناج، بامیه، خرفه، قارچ خوراکی، کاسنی، کاهو و لوبیا سبز
✔حبوبات: باقلا تازه و نخود سبز
✔گوشتها: انواع ماهی و مغز گوسفند
✔مغزهای گیاهی: تخم کدو، تخم هندوانه، خشخاش و به دانه
✔متفرقه: اسفرزه، گلاب و ماء الشعیر
پیشنهادی:
دوره آموزش کامل طبایع مزاج شناسی استاد خیراندیش و...
جهت خرید دوره ها و مجموعه های آموزشی طب اسلامی و طب سنتی کلیک کنید
نویسنده: علیرضا عبادی نظرات()
موضوع: مقالات,تغذیه ورزشی و تغذیه صحیح,طب ایرانی - اسلامی,
برچسب ها : طبع مواد غذایی,تغذیه صحیح,طبع مواد غذایی و تغذیه,ورزش و تغذیه,مواد غذایی گرم و تر,مواد غذایی گرم و خشک,مواد غذایی سرد و خشک,مواد غذایی سرد و تر,مزاج ها,بلغم,سودا,صفوا,دموی مزاج,مزاج شناسی,آموزش مزاج شناسی,غذاهای سودازا,تغذیه بر اساس مزاج,
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو -فرم 1 تا 17
همراه با اجرای پومسه قهرمانان برتر ایرانی و کره ای در مسابقات مختلف جهانی
آموزش كامل همراه با تلفظ اصطلاحات
فرم يك تا هفده
همراه با گارانتی تعویض محصول
ادامه توضیحات و لینک های خرید کلیک کنید
















-
آيا دويدن با شكم خالي براي لاغري مفيد است؟
-
عوارض ناشی از ورزش های سنگین!!
-
بهترین نتیجه در کوتاه ترین زمان
-
هر پاس گل خلعتبری برابر با تربیت سه دکتر
-
دانلود کلیپ تمرینات تیم ملی تکواندو (کیوروگی)
-
کدام ورزش برای کودک مناسب تر است
-
7 خاصیت جالب نوشیدن آب گرم
-
برتری تیم ملی والیبال در مقابل عراق
-
عقرب گزیدگی را جدی بگیرید !!
-
فواید و ضررهای نمک لزوم استفاده از نمک برای بدن