اينها الگوی جوانان ما نيستند/دعوای علي دايي و محمد مايلي كهن

کچونامه
تفریح سنتر
پژوهشهای ایرانی
اطلاع رسانی و آموزش دو میدانی
دانلود نرم افزار های جدید اندروید
پايگاه خبري تحليلي 598
ورزش98 - مجله پزشكي ورزشي خبري
سپاهان سنگ
رجا نیوز
اکشن شاپ
هیئت تکواندو استان اصفهان
سایت رسمی باشگاه ایران زمین - استاد مردانی
بقیه الله
هنرهای رزمی
رزمنده
عطاری ابا
احیای طب جامع ایرانیان
فدراسیون تکواندو ایران
رزمجو - کلیپ رزمی
احیا گران
خرقه پشینه
جهان بسكتبال
رزمی
سایت جدید فدراسیون تکواندو
افزایش قد
وبلاگ طب اسلامی
پومسه و هان مادانگ استان خوزستان
تکواندو اصفهان
ورزش های زورخانه ای
فدراسیون جهانی تکواندو
پنل اس ام اس
مجله طب اسلامی
دانلود سریال قورباغه
ارسال لینک
وب سایت جهانی ها
سپاهان سنگ
تبادل لینک رایگان
دایرکتوری تبادل لینک
تفریحی
فهرست سایت های رزمی
نعل آهنی و یون آهن
تحول در علم برای چیست
کاربردی ترین و بهترین فنون دفاع شخصی و مبارزه -جیت کان دو
آموزش نانچاکو سبک کامل کونگ فوی چینی
آموزش دفاع شخصی و مبارزه تای چی
آموزش کامل -فرم 1 تا 17
آموزش حرکات افزایش قد
تمرینات پایه ووشو به سبک معبد شائولین
آموزش نانچاکو سبک چینی -زیباترین حرکات نانچاکو
آموزش حرکات سخت ووشو
آموزش فرم میمون مست ووشو
پک آموزش بدنسازی
آموزش جامع سلاح چوب(چوب بلند و چوب کوتاه)
پکیج آموزش کامل پارکور
مجموعه آموزش تکواندو استاد کانگ
آرشیو لینک ها

جدال علي دايي و محمد مايلي كهن
بعد از گذشتچند روز از جدال علي دايي و محمد مايلي كهن در رويارويي دو تيم پرسپوليس و صباي قم، مجادلات اين دو همچنان تيتر اول رسانه هاي ورزشي ماست؛ به گونه اي كه رسانه ملي نيز در يكي از برنامه هاي ورزشي خود با بيان اينكه شماها(علي دايي و محمد مايلي كهن)، الگوي جوانان اين مرز و بوم هستيد!، از آنها خواست تا به اين جر و بحثها خاتمه دهند.
در اين ميان، نكته اي كه حائز اهميت است اينكه چرا رسانه ملي و ساير رسانه ها به ويژه رسانه هاي ورزشي ميبايست اصولا اين گونه افراد را الگوي جوانان معرفي كنند؟
آيا اين دو نفر و امثال اين اقايان از شاخصه و ويژگي خاصي برخوردارند كه ديگر نخبگان به خصوص نخبگان جوان اين مملكت از آن برخوردار نيستند تا الگو باشند؟ به نظر ميرسد علت را بايد در برجسته سازي و بزرگ ساختن اين گونه افراد دنبال كرد. اگر رسانه ها و به خصوص رسانه ملي، اين قدر به مسابقات فوتبال كه البته كمترين افتخارات را در ساليان اخير از آن خود كرده اند بها نميداد الان نبايد شاهد اهميت جنگ و دعواي آنها و پخش مجادلات اين دو براي ميليونها ايراني باشيم. مگر نه اين است كه فوتبال ما هنوز بعد از سه دهه نتوانسته قهرمان جام ملتهاي اسيا شود و يا اينكه در ليگ باشگاههاي اسيا نيز اخرين قهرماني به تيم پاس بر ميگردد كه بيش از دو دهه از آن مقطع ميگذرد و تنها افتخار فوتبالي ما در اين ساليان، دو بار صعود به جام جهاني بوده است. پس چه چيز اين فوتبال اين قدر مهم است(البته در جذابيت آن ترديدي نيست به گونه اي كه ميتوان فوتبال را پرمخاطب ترين و پرطرفدارترين ورزش دنيا قلمداد كرد) اما اين قضيه در ايران به خصوص در سطح باشگاه ها چه چيز برجسته اي دارد؟ جز اينكه رقمها و قراردادهاي ميلياردي رد و بدل ميشود و بسياري از فوتباليست ها و مربيان ما در بهترين خانه ها و در بهترين نقاط شهرهاي خود ساكنند و البته متاسفانه با تحصيلات عادي كه به ندرت ميتوان در بين آنها ليسانس به بالا يافت، بهترين حقوق را با كمترين زحمت دريافت ميكنند و در جامعه نيز از شهرت برخودار هستند؛ چرا كه رسانه ها دائم اخبار و عكسهاي جور واجور آنها را در صفحه اول خود درج مي كنند و به شهرت آنها كمك مي كنند و رسانه ملي نيز كه براي دعوت از يك كارشناس مسائل سياسي، دست به عصا راه ميرود به راحتي تصاوير اينها را پخش ميكند؛ در حالي كه به خصوص در ساليان گذشته كه متاسفانه نظارتي بر زندگي عمومي اين فوتباليستها نبوده، برخي از انها در پارتي هاي شبانه و جمعهاي مختلط رفت و امد ميكردند و اينها مثلا قرار بود الگوي جامعه و جوانان ما باشند.
بنده نيز با اين نكته موافقم كه بسياري از ما با گلهاي اينها براي تيم ملي، شاد شديم و با گل زني هاي دايي و مربي گري مايلي كهن به وجد امده ايم اما اينها را همه بايد در قالب ملي تعريف كرد چرا كه شادي مردم به خاطر پيروزي تيم ملي و ايران بوده؛ كما اينكه اگر هر كس ديگري هم براي ايران اين افتخار را مي افريد ما شادمان مي شديم؛ به گونه اي كه در مقاطعي كه مربيان خارجي همچون برانكو و يا ديگر مربيان خارجي مثل ولاسكو ايران را سربلند كردند ما شادمان شديم.
بنابراين به ما حق بدهيد كه الگوي ما فلان اقايي نباشد كه هميشه يك دكمه بالاي پيراهنش باز است تا ديگران زنجير قطور گران قيمت زيباي دور گردن او را ببينند و يا فلان اقايي كه بداخلاقي و تهمت زني، شاخصه او شده است. جوانان ما به الگوهايي همچون پهلوان تختي نياز دارند تا درس اخلاق و پهلواني و ورزش ياد بگيرند و تواضع، خوب حرف زدن، نپريدن به همديگر، تهمت نزدن به هم، بداخلاقي نكردن، گذشت و عفو از هم حتي در بدترين حالات را داشته باشند؛ چنان كه ما كم نداريم چنين بازيكناني را مثل حميد استيلي، مهدي مهدوي كيا، كريم باقري و ... كه به چنين خصلتهايي شهره اند.
در خاتمه، اين يادداشت را با ياداوري حركت درس اموز مالك اشتر به پايان ميبرم كه وقتي جاهلي، اشغالي بر سر او پرتاب كرد وي با اينكه قدرت داشت تا وي را به سزاي عملش برساند، به مسجد رفت و براي وي نماز خواند و از خدا برايش طلب امرزش كرد. به اميد روزي كه همه ما الگوهاي حقيقي پيدا كنيم و الگوهاي كاغذي را به خرد ما ندهند كه به فكر جيب و شهرت خود هستند.
کامل ترین مجموعه آموزش تکنیک های فوتبال
کامل ترین مجموعه آموزش تکنیک های فوتبال
آموزش كامل حركات نمايشي با توپ
همه را مبهوت و محصور حركات خود كنيد
آموزش كامل نحوه پیاده سازی انواع تکنیک هاي
فوتبال سبك آزاد (free style football)
همه شما به یک توپ احتیاج دارید!!!
نویسنده: علیرضا عبادی نظرات()
موضوع: اخبار و مطالب ویژه,حاشیه ورزشی,اخبار ورزشي,
برچسب ها : جدال علي دايي و محمد مايلي كهن,علي دايي,محمد مايلي كهن,علی دایی,دعوا علی دایی,
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو
آموزش کامل تمام فرم های تکواندو -فرم 1 تا 17
همراه با اجرای پومسه قهرمانان برتر ایرانی و کره ای در مسابقات مختلف جهانی
آموزش كامل همراه با تلفظ اصطلاحات
فرم يك تا هفده
همراه با گارانتی تعویض محصول
ادامه توضیحات و لینک های خرید کلیک کنید
















-
چه افرادی در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند؟
-
راه های تقویت و زیبایی عضلات باسن
-
بیستمین دوره مسابقات جهانی تکواندو هان مادانگ
-
سلولیت چیست؟
-
گزارش تصویری مسابقات قهرمانی کشور هان مادانگ 1390 سری اول
-
اگر عاشق شیرینی هستید
-
بیوگرافی جهان پهلوان غلامرضا تختی+عکس
-
درد پايين کمر (گرفتگي عضلات کمري)
-
31 فرمان تغذیه در ماه رمضان
-
رژیم غذایی المپیکی ها